Werken bij de GGD

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen. Ook die van jou! Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures


's-Hertogenbosch of Breda
Ben jij een organisatietalent, bewaar jij altijd het overzicht en houd je ervan om grip te hebben op verschillende kleinere en grotere taken? Dan zoeken we jou voor ons nieuwe Programma Gezonde Leefomgeving.

Werken en leren bij GGD West-Brabant

De GGD is een dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaat hand in hand. Kwaliteit en innoveren zijn belangrijk voor een gezondheidsorganisatie als de GGD. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezondheid West-Brabant. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of ervaring op te doen in onze organisatie? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer over stages bij de GGD.

Opleiding tot arts tuberculosebestrijding

De opleiding tot arts tuberculosebestrijding is bedoeld voor artsen die tuberculose willen opsporen, behandelen en voorkomen. Zowel pas afgestudeerde basisartsen als artsen die meerdere jaren werkervaring hebben, kunnen de opleiding volgen. De opleiding bestaat uit twee fases.

Interesse? Solliciteer naar een opleidingsplek