Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsEen terugblik op de coronapandemie bij GGD West-Brabant

Een terugblik op de coronapandemie bij GGD West-Brabant

GGD West-Brabant presenteert een terugblik op ruim 2 jaar corona; welke impact maakte de pandemie op de regio en op álle collega’s van de GGD?

De coronapandemie. Het was (en is) een bijzondere periode. Voor mensen wereldwijd, in Nederland en in West-Brabant, maar ook voor de GGD en haar relaties. Het liet bij iedereen een onuitwisbare indruk achter. Dit online magazine biedt iedereen in de regio de gelegenheid nog eens terug te kijken en deze bijzondere tijd niet te vergeten.

Boeiende verhalen

De inzet en betrokkenheid van (oud) GGD-medewerkers tijdens de pandemie én de productie van deze terugblik was bijzonder groot. Dat leverde boeiende verhalen op over uitdagingen, successen en de enorme inzet van onze collega’s.

We haalden ook feiten en cijfers op: hoeveel testen hebben we afgenomen en hoeveel vaccinaties zijn er gezet? Daarnaast geeft de terugblik inzicht in verschillende mijlpalen en pareltjes, zoals het hoogste aantal beantwoorde calls op één dag door één persoon en de grootste corona-uitbraak in onze regio.

Online magazine

Het online magazine is te bekijken via je computer, tablet of smartphone via www.ggdwb.nl/coronaterugblik.

Wij wensen je veel lees- en kijkplezier!

Deel het artikel