Werken bij de GGD

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen. Ook die van jou! Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures


Breda
Word jij blij van het geven van advies en voorlichting en wil jij je als verpleegkundige Medische Milieukunde voor 24-32 uur per week inzetten voor een gezonde en veilige leefomgeving voor elke Brabander? Dan zoeken wij jou!

Breda
Wil jij je hard maken voor een veilige en gezonde omgeving binnen de Wet kinderopvang? Wij zoeken een Toezichthouder Kinderopvang (28-36 uur) !

Breda
Ben jij degene die mede zorgdraagt voor een optimale bereikbaarheid en tevreden klanten? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren! Wij zoeken per direct een klantgerichte Medewerker Bedrijfsbureau Jeugdgezondheidszorg.

Werken en leren bij GGD West-Brabant

De GGD is een dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaat hand in hand. Kwaliteit en innoveren zijn belangrijk voor een gezondheidsorganisatie als de GGD. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezondheid West-Brabant. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of ervaring op te doen in onze organisatie? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer over stages bij de GGD.

Loop je 'n dag mee?

Ben jij arts en geïnteresseerd in de publieke gezondheid en veiligheid van mensen? Ontdek dan wat GGD West-Brabant jou kan bieden. Maak kennis met de GGD en doe nieuwe ervaringen op in je vakgebied. Niet alleen wat betreft zorg, maar vooral ook preventie. Interesse? We nodigen je graag uit voor een ontmoeting met de GGD.

Meld je aan voor een meeloopdag