Werken bij de GGD

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen. Ook die van jou! Word jij onze nieuwe collega?

Vacatures


Breda
Kom jij het TBC team versterken binnen de GGD West-Brabant? Heb je een opleiding doktersassistente, radiodiagnostisch laborant, of vergelijkbaar en werkervaring? Dan zoeken wij jou!

Bergen op Zoom
Voel jij je op je plek binnen de crisisbeheersing en rampenbestrijding? Dan zijn we op zoek naar jou!

Breda
Ben jij de kwaliteitsadviseur met een flinke portie lef die zijn innovatieve beentje komt voorzetten bij de GGD West- Brabant?

Werken en leren bij GGD West-Brabant

De GGD is een dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaat hand in hand. Kwaliteit en innoveren zijn belangrijk voor een gezondheidsorganisatie als de GGD. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezondheid West-Brabant. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of ervaring op te doen in onze organisatie? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer over stages bij de GGD.