Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij de GGD

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van West-Brabant. Daarbij hebben we speciale aandacht voor kwetsbare mensen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van álle inwoners te bevorderen. Ook die van jou! Wil jij bijdragen aan de gezondheid van de inwoners van West-Brabant? Kom dan bij ons werken!

Vacatures


Breda
Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het datagedreven werken bij onze GGD? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Breda/Roosendaal/Bergen op Zoom
Wij hebben per direct een vacature van 24-28 uur per week, werklocatie Breda/Roosendaal/Bergen op Zoom

Breda
Zoek je een baan waarbij je geen patiëntencontact hebt, maar waarbij je onderzoekt hoe ziekteprocessen onze leefomgeving kunnen beïnvloeden? Word jij blij van het geven van advies, voorlichting en meedenken met beleid over gezondheid en milieu? En wi

Werken en leren bij GGD West-Brabant

De GGD is een dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaan hand in hand. Kwaliteit en innoveren zijn belangrijk voor een gezondheidsorganisatie als de GGD. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezond West-Brabant. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of ervaring op te doen in onze organisatie? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer over stages bij de GGD.