Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij de GGD

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van West-Brabant. Daarbij hebben we speciale aandacht voor kwetsbare mensen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van álle inwoners te bevorderen. Ook die van jou! Wil jij bijdragen aan de gezondheid van de inwoners van West-Brabant? Kom dan bij ons werken!

Vacatures


Tilburg
Ben jij een specialist op het gebied van applicatiebeheer en applicatieontwikkeling en vind je het leuk om een coördinerende rol te hebben? Lees dan snel verder!

Tilburg
Ben jij een ervaren Contractmanager en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om te werken voor meerdere klantorganisaties met diverse contracten? Lees dan snel verder!

Breda
Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de bewustwording en het continue verbeteren van informatieveiligheid bij onze GGD?

Werken en leren bij GGD West-Brabant

De GGD is een dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Werken en leren gaan hand in hand. Kwaliteit en innoveren zijn belangrijk voor een gezondheidsorganisatie als de GGD. We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en technieken, zodat nog meer mensen nog beter gezonde kansen kunnen benutten.

Wij zetten ons dagelijks in voor een gezond West-Brabant. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of ervaring op te doen in onze organisatie? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer over stages bij de GGD.