Overslaan en naar de inhoud gaan

Breda
Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het datagedreven werken bij onze GGD? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Breda/Roosendaal/Bergen op Zoom
Wij hebben per direct een vacature van 24-28 uur per week, werklocatie Breda/Roosendaal/Bergen op Zoom

Breda
Zoek je een baan waarbij je geen patiëntencontact hebt, maar waarbij je onderzoekt hoe ziekteprocessen onze leefomgeving kunnen beïnvloeden? Word jij blij van het geven van advies, voorlichting en meedenken met beleid over gezondheid en milieu? En wi

Brabantse Wal Gemeente Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht
Geen enkele dag als verpleegkundig specialist is hetzelfde en dat maakt de functie zeer afwisselend.

Roosendaal
Ben jij die enthousiaste, ambitieuze (jeugd)arts die in West-Brabant het verschil gaat maken? Zoek jij een baan met uitdaging, binnen een innoverende organisatie met lef én ben je 24-32 uur beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Roosendaal
Je komt te werken in een innovatieve, dynamische en klantgerichte organisatie. Een GGD met lef! Bij de GGD West-Brabant gaan we elke dag de uitdaging aan om het beste uit ons zelf te halen voor de gezondheid van onze inwoners.

Zeeland en/of West- en Midden-Brabant
In ons team van forensisch artsen zijn wij op zoek naar collega’s die met ons het forensische vak uitoefenen.

Breda
Kom als (jeugd)arts werken bij de GGD West-Brabant! Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

Breda
Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de bewustwording en het continue verbeteren van informatieveiligheid bij onze GGD? Dan zijn wij op zoek naar jou!