Overslaan en naar de inhoud gaan

Breda
Ben jij zelfverzekerd, vastberaden en is een verantwoordelijke en afwisselende functie iets voor jou? Wij hebben per direct een vacature voor scheepsinspecteur.

Breda
Word jij onze nieuwe projectleider? Wil jij de verbinding maken tussen zorg en preventie.

Breda
Ben jij die communicatief sterke en verbindende Kwaliteitsadviseur, die mee wil bouwen aan het kwaliteitsbeleid en de klantgerichte dienstverlening voor GGD West-Brabant?

Breda
Ben jij die verbindende, communicatief sterke Informatiemanager, die de informatievoorziening voor GGD West-Brabant naar een next level brengt?

Breda
Ben jij die communicatief sterke en analytische Informatieadviseur, die mee wil bouwen aan een toekomst vaste en veilige informatievoorziening voor GGD West-Brabant?

Breda
Ben jij die verbindende Facilitair Coördinator die samen met jouw team werkt aan een fijne en functionele werkomgeving en dienstverlening voor GGD West-Brabant?

Breda
Kom jij ons team versterken en werken voor het maatschappelijk belang bij de GGD West Brabant.

Breda
Wil jij je gaan inzetten als Forensisch Verpleegkundige? Dan hebben we een bijzondere kans voor jou! Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werken bijzonder afwisselend.

Brabantse Wal Gemeente Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht
Geen enkele dag als verpleegkundig specialist is hetzelfde en dat maakt de functie zeer afwisselend.

Breda
Zoek je een baan waarbij je geen patiëntencontact hebt, maar waarbij je onderzoekt hoe ziekteprocessen onze leefomgeving kunnen beïnvloeden? Word jij blij van het geven van advies, voorlichting en meedenken met beleid over gezondheid en milieu? En wi

Bergen op Zoom
Ben jij die enthousiaste, ambitieuze (jeugd)arts die in West-Brabant het verschil gaat maken?