Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsMedisch specialisten van Amphia doneren GGD-salaris aan goed doel
InwonersNieuwsMedisch specialisten van Amphia doneren GGD-salaris aan goed doel

Medisch specialisten van Amphia doneren GGD-salaris aan goed doel

Sinds het landelijk Covid-19 vaccinatieprogramma is gestart, hebben talloze zorgprofessionals zich ingezet in de vaccinatiestraten van de GGD West-Brabant. Ook medisch specialisten van het Amphia hebben hun bijdragen geleverd. Daar stond uiteraard een vergoeding tegenover, maar daar wilden de specialisten niets van weten. Zij wilden de vergoeding graag doneren aan een goed doel. Het liefst aan de jeugd in Breda.

Hard geraakt

“De jeugd is echt hard geraakt door corona”, vertelt Philip Bos, directeur van het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia (MSB-A). “Daarom wilden we graag specifiek voor deze groep een mooi gebaar maken.” Ruim 20.000 euro schenken de specialisten aan het skatepark aan de Jacob Catssingel in Breda. Van dit geld wordt het park fors opgeknapt. En daar is de jonge skater Jasper erg blij mee. Hij haalde eerder 160 handtekeningen op voor een nieuw skatepark in zijn wijk en kan zijn geluk niet op.

Bij de overhandiging van de cheque waren wethouder Marianne de Bie, kinderarts Anja Vaessen, directeur Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia Philip Bos en GGD sectormanager Mark van Beers aanwezig.

Deel het artikel