InwonersNieuwsNieuwe website GGDReisvaccinaties.nl live!

Nieuwe website GGDReisvaccinaties.nl live!

De website GGDReisvaccinaties, waarop je als reiziger informatie kunt vinden en een afspraak kunt maken voor het spreekuur, heeft een nieuwe uitstraling. De uitstraling van de website is in lijn met de nieuwe GGD-websites voor beroepsgroepen , vaccinaties op maat die afgelopen najaar live gingen.
Deze drie websites zijn een initiatief van 23 GGD’en aangesloten bij Platform GGDReisvaccinaties.

Nieuw op deze website voor reizigers is dat je, behalve de vaccinaties per land, ook kunt zien welke adviezen nog meer voor de reis gelden. Denk aan: zwanger op reis, backpacken of met medicijnen op reis. Dat kun je via de button bovenaan de pagina: ‘Persoonlijk advies’ aanklikken. Een Unique Selling Point in de markt van reisvaccinaties, waar we heel trots op zijn.

Naast inhoudelijke informatie kun je ook de tarieven vinden en doorklikken naar de andere websites die door het Platform GGDReisvaccinaties worden beheerd. GGDReisvaccinaties bestaat al sinds 2012 en groeide uit tot een medium dat jaarlijks 1,2 miljoen unieke bezoekers trekt. Samen met de app GGDreistmee en diverse social media kanalen geniet GGDReisvaccinaties steeds meer bekendheid als betrouwbare partij voor vaccinaties.

Benieuwd?

Neem een kijkje op: www.GGDReisvaccinaties.nl Ben je actief op social media? Volg dan onze kanalen en like, deel  onze berichten om meer merkbekendheid te genereren.

Onze accounts kun je hier vinden:

  1. Facebook https://www.facebook.com/ggdreisvaccinaties
  2. Twitter https://twitter.com/ggdreistmee
  3. Instagram https://www.instagram.com/ggdreistmee/
  4. LinkedIn https://www.linkedin.com/company/17906582/admin/
  5. Youtube https://www.youtube.com/channel/UCAuh299eV_JW_E-KkcFgE9w
Deel het artikel

Gerelateerd nieuws

Milieu en Veiligheid

Warm zomerweer: pas je op?

De komende dagen wordt het warm zomerweer. Daarom wordt morgen het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Pas jij goed op jezelf? Als de temperatuur lang boven de 25 °C blijft, kun je…
Milieu en Veiligheid

Weet waar je het water in rent

Met dit warme weer wil iedereen graag zwemmen. Maar wist je dat niet ieder zwemwater even veilig is?  Gebruik je verstand en weet waar je het water in rent!
Panel

Brabanders vinden energiebewust leven belangrijk

Maken Brabanders zich zorgen over hun energie? Vinden zij het belangrijk om energiezuinig te leven? De GGD'en in Brabant bevroegen hun gezondheidspanels hierover. In totaal deden 10.255 inwoners uit Noord-Brabant…