Publicatiedatum: 13-08-2021 om 12:23 uur
Laatste update: 13-06-2022 om 16:08 uur

Vaccinaties HPV

Er zijn momenteel geen groepsvaccinaties. De volgende vaccinatieronde is in het najaar van 2022. Je ontvangt hier automatisch een uitnodiging voor. 

Ben je al vaker uitgenodigd en ben je nog niet geweest? Dan ben je welkom om tijdens de vaccinatieronde in het najaar alsnog je vaccinatie(s) te komen halen. Bewaar de brief met oproepkaarten goed en neem ze mee naar de vaccinatielocatie. Houd deze website in de gaten voor de data, tijden en locaties waarop wij in het najaar vaccineren. 

Heb je je 2e HPV-vaccinatie in mei gemist?

Ben je 15 jaar of ouder en moest je in mei 2022 je 2e HPV-vaccinatie komen halen en ben je niet geweest?
Dan ontvang je automatisch een nieuwe uitnodiging in het najaar.

Wanneer wordt je uitgenodigd voor de 3e HPV-vaccinatie?

Heb je je 1e en 2e HPV-vaccinatie in maart/april en mei gehad, dan ontvang je automatisch in het najaar een uitnodiging voor de 3e HPV-vaccinatie.

Ben je tussen de 18 en 26 jaar?

Op dit moment is het RIVM bezig met het voorbereiden van de vaccinatieronde voor 18- t/m 26-jarigen. Zodra daar meer over bekend is, zullen zij daarover communiceren op de website en via de landelijke media.

Heb je nog vragen, stel deze dan aan ons via onderstaand contactformulier

Vragen over vaccinaties rijksvaccinatieprogramma

Heb je een vraag over vaccinaties binnen het Rijksvaccinatieprogramma? Stel deze dan via onderstaand formulier. Belangrijk: vul je e-mailadres correct in, anders kunnen wij je vraag niet beantwoorden.