Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersMijn kindGroeigids app en ouderchat

Groeigids app en ouderchat

Groeigids app

De GroeiGids app is een digitaal groeiboekje op je smartphone. Je kunt in de GroeiGids app de ontwikkeling en groei van jouw kind bijhouden vanaf de zwangerschap tot en met de puberteit.

De echo’s, het eerste lachje, de eerste stapjes: alle ontwikkelingen van je kind kun je bijhouden in de app. Inclusief foto’s en filmpjes. Ook groeicurves, vaccinaties en kinderziekten kun je makkelijk bijhouden. Je kunt kiezen van welke gegevens je een album wilt laten afdrukken. Leuk voor jezelf en je kind later!

Ook biedt de app een berichtenservice met betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden die aansluit bij de duur van de zwangerschap en/of de leeftijd van jouw kind. Download de app via Google Play of App Store:

Ouderchat

Stel je vraag eenvoudig en anoniem via onze Ouderchat. Heb jij vragen over opvoeden of opgroeien en is je kind 0 tot en met 12 jaar oud? Dan zitten onze jeugdverpleegkundigen voor jou klaar. Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur en op maandag-, dinsdag- en donderdagavond tot 20.30 uur.

Ga naar de Ouderchat

De Ouderchat is een initiatief van een aantal GGD’en. De verpleegkundige heeft daarom geen toegang tot het dossier van je kind.

Voordelen van chatten

  • De chat is anoniem;
  • Het kan waar en wanneer jij wilt;
  • Je krijgt snel een duidelijk en betrouwbaar antwoord.