Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsDe inschrijving voor Stoptober is gestart

De inschrijving van Stoptober is gestart

Ben jij een roker en overweeg jij net als Eva Simons, Tim Coronel en Arno Kantelberg om de uitdaging van stoppen aan te gaan? Tijdens Stoptober ga je dat samen met tienduizenden anderen doen! Op de website www.stoptober.nl kan iedereen gebruik maken van de gratis tips en steun die Stoptober te bieden heeft.

Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk! Wist je dat na een periode van 28 dagen niet rokende kans vijf keer groter is dat je blijvend stopt met roken? Alle GGD’en in Nederland doen mee aan Stoptober en GGD West-Brabant moedigt je aan om te stoppen met roken. Vanaf 1 oktober 2021 start de 28 dagen niet-roken-reis. In de afgelopen jaren zijn al meer dan 250.000 stoppers jou voorgegaan en zij hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt.

Meedoen aan Stoptober?

Vanaf 2 september kun je je inschrijven voor Stoptober via de website www.stoptober.nl en gebruik maken van alle steun die Stoptober je te bieden heeft.

Stoptober voor bedrijven

Naast ondersteuning voor individuele deelnemers, heeft Stoptober een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Bedrijven kunnen via bedrijven.stoptober.nl promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen.

Meer informatie over Stoptober vind je op: www.stoptober.nl

Deel het artikel