Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersNieuwsGGD West-Brabant opent vierde consultatiebureau stad Breda 

GGD West-Brabant opent vierde consultatiebureau stad Breda

In opdracht van de gemeente Breda heeft GGD West-Brabant vanaf 1 januari 2024 haar werkzaamheden uitgebreid voor de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) 0 tot 4 jaar in de stad Breda. De GGD had in de stad Breda al zorg voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

De GGD heet alle ouders en kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar welkom op vier nieuwe consultatiebureaus in de stad Breda. Onlangs opende de GGD de deuren van de laatste twee consultatiebureau voor de Jeugdgezondheidzorg Breda 0 tot 4 jaar; locatie Mathenessestraat (Zuidoost-Breda) en de ruimte in Huis van de Heuvel (Zuidwest-Breda). Eerder dit jaar opende in januari de GGD al een locatie aan de Doornboslaan (Noordoost-Breda) en locatie de Voorerf (Noordwest-Breda). 

Ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht op de locaties voor een afspraak of tijdens het inloopspreekuur. Bekijk de website voor de actuele locaties en inloopspreekuren op www.ggdwb.nl/locaties 

De nieuwe locaties in Breda hebben net als alle andere GGD-locaties in West-Brabant de thema’s safari en bewegen. De beweegspiegel en een interactieve vloersticker geven kinderen een leuke bezigheid, maar ook een aanknopingspunt voor medewerkers om met ouders in gesprek te gaan over het belang van bewegen.  

We zijn trots dat we nu de doorgaande lijn 0 tot 18 jaar Jeugdgezondheidszorg in heel Breda uitvoeren. We zijn met bevlogen professionals aan de slag voor de jongste inwoners van de stad, op de fysieke locaties maar zeker ook online.” aldus Ellen de Bonth, sectormanager JGZ GGD West-Brabant.  

Woon je in de stad Breda en heb je een vraag over de Jeugdgezondheidszorg? Neem contact op met de GGD West-Brabant of kijk op www.ggdwb.nl/jgzbreda.

Deel het artikel