InwonersCoronaCorona­vaccinatieVaccineren met afspraak
Publicatiedatum: 09-12-2021 om 01:24 uur
Laatste update: 20-01-2022 om 15:15 uur

Vaccineren met afspraak

Hier vind je informatie over het maken van een afspraak voor je coronavaccinatie.

Afspraak maken

Boostervaccinatie

Maak online een afspraak via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of via het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer (0800-7070).

Nb. Op meerdere locaties in het land kun je zonder afspraak terecht voor de boosterprik. Welke locaties dat zijn zie je op www.prikkenzonderafspraak.nl.

Maak bij voorkeur online een afspraak.

1e of 2e vaccinatie:

Maak telefonisch een afspraak of kom langs zonder afspraak bij een van onze inlooplocaties. Het telefoonnummer van het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer vind je in de uitnodigingsbrief.

Afspraak verzetten

Je kunt je afspraak verzetten door te bellen naar het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer. GGD West-Brabant kan deze afspraak niet voor je verzetten.

Waar word ik gevaccineerd?

Online krijg je altijd de locatie te zien waar het snelst een afspraak mogelijk is. Ook het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer probeert je afspraak zo snel en zo dicht mogelijk bij je woonadres in te plannen. Bekijk hier meer informatie over de vaccinatielocaties in West-Brabant: Breda International Airport, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breepark.

Gerelateerd nieuws

Corona­vaccinatie

GGD West-Brabant opent fijnmazige vaccinatielocatie in Stadskantoor Breda

Inwoners die hun eerste of tweede coronavaccinatie willen halen, kunnen dat vanaf dinsdag 11 januari ook doen in het Stadskantoor van de gemeente Breda. Dankzij deze nieuwe pop-up vaccinatielocatie kunnen…
Corona­vaccinatie

GGD West-Brabant opent vaccinatielocatie in Bergen op Zoom

In antwoord op het versneld vaccineren van alle 18-plussers breidt GGD West-Brabant de vaccinatiecapaciteit in de regio verder uit. Vanaf dinsdag 4 januari opent de GGD een nieuwe locatie in…
Corona, Corona­vaccinatie

GGD West-Brabant breidt vaccinatielocaties uit

In antwoord op het versneld vaccineren van alle 60-plussers, breidt GGD West-Brabant de vaccinatiecapaciteit in de regio verder uit. Vanaf maandag 13 december neemt de GGD de grote hal van…