Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicatiedatum: 17-08-2021 om 03:29 uur
Laatste update: 07-02-2024 om 13:00 uur

Plan online je afspraak

Maak eenvoudig online een afspraak op GGD Reisvaccinaties. 

Helaas zijn er momenteel leveringsproblemen van de vaccinatie tegen Rabiës (Hondsdolheid). Hierdoor kan het zijn dat we u tijdens uw afspraak mogelijk niet kunnen vaccineren tegen rabiës

Maak een afspraak buiten de regio

Download de app

Wil je veilig op reis? Download dan ook onze app voor tablet of smartphone. In de app vind je onder andere reistips en informatie over gezondheidsrisico’s in het land dat je bezoekt.

 

Veelgestelde vragen over reisvaccinaties

 • Hepatitis B vaccinatie voor je beroep

  Vaccinatie nodig voor je beroep? Maak een afspraak via 088 368 7300. Geef aan de telefoniste duidelijk aan bij welke organisatie je werkt. Aan de beroepsvaccinatie zijn kosten verbonden.

 • Wil je een vaccinatie op maat?

  Vaccins op maat zijn vaccinaties die niet door de overheid worden aangeboden, maar waar je op eigen kosten voor kunt kiezen. Wil je weten tegen welke ziekten wij vaccineren? Bekijk dan onze pagina Vaccins op maat.

 • Reizigers - coronavragen algemeen

  Voor vragen over reizen in coronatijd kun je terecht op de website van de Rijksoverheid.

 • Reizigers - naar Nederland in coronatijd?

  Ik kom vanuit het buitenland naar Nederland toe, moet ik dan in quarantaine?

  Dat is afhankelijk van je bestemming. De Europese Luchtvaartorganisatie EASA houdt een lijst bij van vliegvelden in gebieden met een hoog risico op besmetting. De verplichte gezondheidsverklaring en twee weken quarantaine geldt voor passagiers die vertrekken vanaf de vliegvelden in genoemde landen of regio's.