Publicatiedatum: 19-10-2021 om 01:31 uur

Rookvrije Generatie Award West-Brabant

Dit jaar is er voor het eerst een regionale Rookvrije Generatie Award in de regio West-Brabant. Met de regionale Rookvrije Generatie Awards zetten we personen, partijen en initiatieven die een bijdrage hebben geleverd aan de Rookvrije Generatie in West-Brabant in het zonnetje. We moedigen hen aan om zo door te gaan en we hopen anderen te inspireren om ook mee op weg te gaan naar een Rookvrije Generatie. Iedereen kan iets doen en dat wordt op deze manier steeds meer zichtbaar en voelbaar.

Aanmeldfase

De aanmeldfase gaat 21 oktober 2021 van start en loopt t/m 15 april 2022. Als de aanmelding voldoet aan de hieronder genoemde voorwaarden nemen we contact op met de door jou aangegeven contactpersoon. We vragen diegene om een motivatie + beeldmateriaal toe te sturen. Op basis van deze motivatie bepalen we samen met de betreffende gemeente of hij/zij doorgaat naar de stemfase. Per gemeente worden er één of twee initiatieven gekozen die doorgaan naar de volgende ronde.

Stemfase

Tijdens de stemfase kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. De publieksstemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag. De andere 50% wordt door de jury toegekend. De stemfase loopt van 15 mei t/m 15 juni 2022.

Uitreiking Rookvrije Generatie Awards

Eind juni 2022 worden één regionale winnaar bekend gemaakt. Deze winnaar zetten we in het zonnetje én wint een geldbedrag van €500 om in te zetten voor een gezonde leefstijl voor zijn of haar initiatief.

Voorwaarden

Iedereen uit West-Brabant kan een persoon of een initiatief aanmelden. Om mee te kunnen doen met de RVG Award West-Brabant is een aantal voorwaarden van toepassing.

Download de voorwaarden voor de Rookvrije Generatie Awards

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan vanaf 21 oktober 2021 tot en met 15 april 2022 via het aanmeldformulier. Je hebt dus nog alle tijd om aan de slag te gaan en aan te melden! Bekijk voor meer inspiratie en ideeën ook eens de website van de Rookvrije Generatie en de winnaars van eerdere jaren.
Heb je vragen over de RVG Award in West-Brabant? Stuur dan een mail naar preventie@ggdwestbrabant.nl.

Gerelateerd nieuws

Adviseurs preventie en gezondheid, Rookvrije generatie, Rookvrije Generatie Award

Start aanmelden regionale Rookvrije Generatie Awards West-Brabant

Vanaf donderdag 21 oktober kun je een initiatief aanmelden dat een bijdrage heeft geleverd aan een Rookvrije Generatie in West-Brabant. Met deze regionale Rookvrije Generatie Awards zetten we mooie initiatieven…
Rookvrije generatie, Preventie & gezondheid

Samen in actie voor een rookvrij West-Brabant

In West-Brabant willen we rookvrij opgroeien vanzelfsprekend maken. Tijdens deze kennis & inspiratiemiddag staan we stil bij het belang van een Rookvrije Generatie en hoe we met elkaar verder aan…