Publicatiedatum: 19-10-2021 om 01:31 uur
Laatste update: 09-05-2022 om 12:27 uur

Rookvrije Generatie Award West-Brabant

Dit jaar is er voor het eerst een regionale Rookvrije Generatie Award in de regio West-Brabant. Met de regionale Rookvrije Generatie Awards zetten we personen, partijen en initiatieven die een bijdrage hebben geleverd aan de Rookvrije Generatie in West-Brabant in het zonnetje. We moedigen hen aan om zo door te gaan en we hopen anderen te inspireren om ook mee op weg te gaan naar een Rookvrije Generatie. Iedereen kan iets doen en dat wordt op deze manier steeds meer zichtbaar en voelbaar.

Aanmeldfase

De aanmeldfase is gesloten.

Stemfase

De stemfase van de regionale Rookvrije Generatie Award is aangebroken. Tot en met 15 juni kun je stemmen op jouw favoriete initiatief! Wie heeft volgens jou de afgelopen tijd de mooiste bijdrage geleverd aan een Rookvrije Generatie?

Benieuwd welke initiatieven allemaal kans maken?

cta-iconGa naar de website en stem op jouw favoriet

De publieksstemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag. De andere 50% wordt door de jury toegekend. De jury bestaat uit: Remco Djamin (longarts Amphia Ziekenhuis), Sebastiaan Baan (directeur GGD West-Brabant), Clemens Piena (wethouder) en Rosalie Huisman (Gezondheidsfondsen Voor Rookvrij).

Uitreiking Rookvrije Generatie Awards

Eind juni 2022 worden één regionale winnaar bekend gemaakt. Deze winnaar zetten we in het zonnetje én wint een geldbedrag van €500 om in te zetten voor een gezonde leefstijl voor zijn of haar initiatief.

Voorwaarden

Iedereen uit West-Brabant kan een persoon of een initiatief aanmelden. Om mee te kunnen doen met de RVG Award West-Brabant is een aantal voorwaarden van toepassing.

Download de voorwaarden voor de Rookvrije Generatie Awards

Vragen?

Heb je vragen over de RVG Award in West-Brabant? Stuur dan een mail naar preventie@ggdwestbrabant.nl.

Gerelateerd nieuws

Rookvrije Generatie Award, Rookvrije generatie, Preventie & gezondheid

ARSV THOR uit Roosendaal ontvangt de Rookvrije Generatie Award

Op dinsdag 28 juni overhandigde Sebastiaan Baan (Directeur GGD West-Brabant) de Rookvrije Generatie Award aan Atletiek-en Recreatiesportvereniging THOR uit Roosendaal. De Award werd in ontvangst genomen door Yvonne Langen (verenigingsmanager.…
Preventie & gezondheid, Rookvrije generatie

Kinderburgemeesters feliciteren nieuwe raadsleden

Kinderburgemeesters van Nederland feliciteren de nieuwe raadsleden van Nederlandse gemeenten met een filmpje waarin ze een oproep doen voor nog meer rookvrije plekken in hun gemeente. De kinderburgemeesters slaan hun…
Adviseurs preventie en gezondheid, Rookvrije generatie, Rookvrije Generatie Award

Start aanmelden regionale Rookvrije Generatie Awards West-Brabant

Vanaf donderdag 21 oktober kun je een initiatief aanmelden dat een bijdrage heeft geleverd aan een Rookvrije Generatie in West-Brabant. Met deze regionale Rookvrije Generatie Awards zetten we mooie initiatieven…